PÁLYÁZAT_Fotó- és videópályázat 12-18 éves korú diákok számára_MEGHOSSZABÍTVA ÁPRILIS 25 -IG.

2012. január 26. 14:0

A pályázók fotósorozaton vagy kisfilmen,-mobiltelefonnal készített, maximum három perces rövidfilm formájában mutathatják be környezetüket a megszokott, kiüresedett történet elemeinek eltolásával, amely nem csak azt mutatja meg, ami helytelen, ami hibás; a különböző szólamok interferenciájával, az alkalmazott filmes és nem képi eszközök egymásra hatása felszínre hozzatalával, hanem azt is, ami a valóságba gyökeret eresztett kép, illetve film lényege, vagyis hogy nem a forma teremti meg az életet a képen, vásznon, hanem az élet rendezi magát formába.

A zsűri elsősorban az ötlet eredetiségét, az üzenet megfogalmazását,
és kevésbé a technikai kivitelezést értékeli.

VAGY önálló videóműveket várunk, amelyek egy téma új perspektíváját, kritikáját, analizisét mutatják meg. Tematikai megkötés nincs.

A beadott munkákat "avi", video file formátumban, a maximum file méret 1,5 Gb.
A videók bemutatási formátuma AVI.
A pályaműveket lezárt borítékban, DVD -n várjuk a Paksi Képtárba - a film címével, névvel, címmel, telefonszámmal ellátva.


BEADÁSI HATÁRIDŐ: 2012. ÁPRILIS 16.  MEGHOSSZABÍTVA ÁPRILIS 25 -IG.


File megosztó szolgáltatások is igénybe vehetők, mint pl.: www.yousendit.com a következő e-mail címre: info@paksikeptar.hu
A pályaművek megtekinthetőek lesznek a www.paksikeptar.hu oldalMEGHOSSZABITVAon. A versenyfilmeket a közönség is lájkolhatja, vagyis szavazhat rá, a Paksi Képtár Facebook oldalán.
Az első három helyezett értékes nyereményeket nyerhet, illetve a versenyművekből egy válogatást bemutatunk a Képtárban.


Eredményhirdetés: 2012. MÁJUS 3.


A beküldött, bemutatott anyagokat nem küldjük vissza, a fesztivál után megsemmisítésre
kerülnek. Ha másképp rendelkeznek, vegye fel velünk a kapcsolatot. A Paksi Képtár nem vállal felelősséget megrongálódott, eltűnt, rosszul csomagolt, illetve meg nem érkezett feladvány miatt.