Foglalkozás megrendelő

Ha foglalkozást szeretne rendelni, kérjük, első lépésként tájékozódjon a foglalkozásokról a honlapon, majd vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal!
(06/20-8830-284; egottinger@paksikeptar.hu).

Egyes időszakokban igen nagy az érdeklődés foglalkozásaink iránt, így előfordulhat, hogy vonalaink huzamosabb ideig foglaltak. Amennyiben telefonon nem éri el kollégánkat, kérjük, szíveskedjen e-mailben felvenni velünk a kapcsolatot. Köszönjük megértésüket
Kérjük, hogy a FOGADÓNYILATKOZATOT és megrendelés esetén a VISSZAIGAZOLÁST HOZZA MAGÁVAL és adja le a képtár pénztárában!
Foglalkozások megrendelése
Kérjük, a múzeumlátogatás előtt legalább két héttel telefonon egyeztesse velünk a programmal kapcsolatos igényeit!
A megrendelés menete:
- Előzetes tájékozódás a foglalkozásokról (lásd Foglalkozások menüpont)
A foglalkozások kiválasztásakor kérjük, vegye figyelembe az ajánlott korosztályt, a maximális létszámot, a foglalkozás időtartamát, hogy a gyerekek sikerélménnyel távozhassanak a múzeumból.
- Telefonos egyeztetés a múzeum illetékesével; Telefon: 06/20-8830-284
- Írásos megrendelő küldése a Képtár részére (Megrendelőlap)
E-mail: egottinger@paksikeptar.hu
- A múzeum visszaigazolást küld a megrendelésről

- A pedagógus a visszaigazolást kinyomtatja, magával hozza és leadja érkezéskor a múzeum pénztárában. Itt történik a készpénzes fizetés is. Fizetés után minden megrendelőnk egy adatlapot kap, ezen igazoljuk a befizetés tényét, valamint a térképen bejelöljük a foglalkozás helyszínét és kezdési időpontját.
Tantestületi vagy iskolai kiránduláshoz igény szerint fél- vagy egész napos, kedvezményes programcsomagokat is összeállítunk.
Nyitva tartás
HÉTFŐ kivételével minden nap 10-től 18 óráig. szombat-vasárnap: 12.00-18.00

Tartalmas időtöltést, jó szórakozást kívánunk mindannyiuknak!

Kérjük, hogy letöltés után a formanyomtatványokat figyelmesen olvassa át és a kért adatokat (az adminisztráció könnyítése érdekében) minden esetben megadni szíveskedjen. Köszönjük!


MEGRENDELŐLAP a Paksi Képtár múzeumpedagógiai foglalkozásaira